- Ana Sayfa
- Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması

Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Woman s Institute of Domestic Arts and Sciences
Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : Woman's Institute Library of Cookery. Volume 5: Fruit and Fruit Desserts; Canning and Drying; Jelly Making, Preserving and Pickling; Confections; Beverages; the Planning of Meals
Türkçe Adı : Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Konusu ( İngilizce ) : Cooking, American
Konusu ( Türkçe ) :
Yazarı : Woman s Institute of Domestic Arts and SciencesKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Woman's Institute Library of Cookery. Volume 5: Fruit and Fruit Desserts; Canning and Drying; Jelly Making, Preserving and Pickling; Confections; Beverages; the Planning of Meals
Türkçe Adı : Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Konusu ( İngilizce ) : Cooking, American
Konusu ( Türkçe ) :
Yazarı : Woman s Institute of Domestic Arts and Sciences
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
- John Massie Davis
- Austin Hall
- Albert L. Latter
- Arthur Thomas Malkin
- Stephen Marlowe
- Charles Eliot
- Archibald Geikie
- James Bradley Thayer
- William Crookes
- W. Mattieu Williams
- Wilhelm Bölsche
- Sir Henry H. Cunynghame
- Alan Edward Nourse
- Anthony Trollope
- Stephen Marlowe
- Ray Cummings
- Charles Conrad Miller
- Rosel George Brown
- Allyn Donnelson
- Lowell Stone
-
Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Woman s Institute of Domestic Arts and SciencesWoman s Institute of Domestic Arts and Sciences -
Dünya Halkları Hakkında Bilgiler, Gelenekleri, Dinleri ve Önemli Olayları
Jaakko Forsman - John L. Hayes
- George O. Smith
- Alice Eliza Ball
- Alberta M. Goudiss